Når solen står højt på en blå himmel drager man til stranden, med badetøj, sandlegetøj, badebolde og en hyggelig madpakke til at stille sulten mens man bader.
Søndervig Strand byder på et væld af muligheder ikke kun når solen skinner men også udenfor sæsonen når vinden blæser og bølgerne rammer stranden så havskummet fyger henover sandet.

 

Information

I højsæsonen kan man udover de klassiske strandaktiviteter sagtens finde på en masse sjove aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan lave.

Stranden og Vesterhavet ved Søndervig er oplagt til familiekonkurrencer.

•    Byg det højeste sandslot
•    Stabel det højeste tårn af flade strandsten
•    Slå smut på havet
•    Find 2 x5 sten i samme farve og spil strandboccia (også udenfor sæsonen)
•    Find hulsten/muslinger på tid
•    Drageflyvning
•    Brug fantasien

Segways:

Hvis man mere er til andre former for hestekræfter kan en strandtur på Segway være en sjov og anerledes oplevelse. Beach Bowl i Søndervig har segways både ude og inde. Beach Bowls erfarne Segwayførere kender de bedste stier ned til og på stranden og det er nemt at lære at køre Segway. Et par ture rundt på øvelsesbanen og man er klar til afgang.

Morgengymnastik og Løb:

Om sommeren arrangerer Søndervig Centerforening gratis morgengymnastik på Stranden ud for Badevej. Erfarne instruktører starter ud kl 9:00 og alle er velkomne til at få gang i kroppen på den morgenfrsike måde. Hold øje med aktivitetskalenderen og vær med når det starter. Løb på stranden siges at være en god afveksling til løb på asfalt eller stier. Underlagets blødhed kræver ekstra afsætstyrke og kan være et fint supplement til den friske løber.

Stormvejr:

Hvert år rammes den jyske Vestkyst af flere store storme og nogle gange får Søndervig en orkan på besøg. I sådan et blæsevejr skal man blive inde, men det kan være spændende med et besøg før og efter stormenes rasen. Stranden og klitterne er under voldsomt angreb af vind og bølger, hvilket er tydeligt for enhver der går en tur dernede. Et fascinerende indblik i naturens kræfter og et bevis for hvorfor det er så vigtigt at passe på sig selv og hinanden når det for alvor blæser.

Stranden på 10 måder