En badeby i udvikling

Kom og oplev en stemningsfuld ferieby med attraktive shoppingmuligheder og spændende aktiviteter året rundt. 3 minutters gang fra centrum finder du Vesterhavet. Den ene dag stille og roligt – den næste dag voldsomt og brusende! Uanset om du har lyst til natur, kultur, aktiviteter eller seværdigheder, så har Søndervig det hele.

Naturoplevelser året rundt
I Søndervig har du kilometervis af strand, hav og klit. Om sommeren slikker badegæsterne sol og nyder badelivet. Andre traver i vandkanten, søger efter rav eller sætter måske en drage op. Om aftenen ses solen som en ildrød kugle gå ned i Vesterhavet. Når dagene er korte, bliver havet gråt og voldsomt og du bliver rusket godt og grundigt igennem af de mange storme. Søndervigs afveklsende natur byder konstant på nye og anderledes oplevelser.

Søndervig er en moderne badeby
I Søndervig kan du holde en aktiv ferie med badeland, bowling, tennis, fitness, golf samt utallige muligheder for spændende vandre- og cykelture. Eller hvad med en løbetur på stranden med salte skumsprøjt, gamle bunkers og hav så langt øjet rækker.

Shopping i Søndervig – også uden for normal åbningstid
I Søndervig har du alle muligheder for spændende og attraktiv shopping – også uden for de åbningstider, som du normalt kender. På en tur gennem Søndervig finder du brugskunst og arbejdende værksteder, samt mange spændende butikker og outlets med et stort udbud af mærkevarer indenfor tøj, sko og sport. Bliver du sulten er der ikke langt mellem de mange spisesteder med alt fra lokale specialiteter til hot dogs.

Søndervig – shopping og oplevelser

Aktivitetskalender

Fremtiden

Nyheder

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev