Aktiviteter i Søndervig

Søndervigs placering midt på Vestkysten giver rig mulighed for både at nyde den rå natur i klitterne, bade og lege ved Vesterhavet, afprøve de mange oplevelser og aktiviteter Søndervig og Klitten har at byde på, samt at udforske hvad resten af det nærliggende område har at byde på.

Kom og oplev en stemningsfuld ferieby med attraktive shoppingmuligheder og spændende aktiviteter året rundt. 3 minutters gang fra centrum finder du Vesterhavet. Den ene dag stille og roligt – den næste dag voldsomt og brusende! Uanset om du har lyst til natur, kultur, aktiviteter eller seværdigheder, så har Søndervig det hele. Hermed en komplet oversigt over aktiviteterne i Søndervig.

Samarbejde med Visitvesterhavet.dk og Holmsland Klit Turistforening
I samarbejde med Visit Vesterhavet, der er områdets lokale turistkontor har vi en aktivitetskalender som kan hjælpe jer med at planlægge oplevelser i området.

Se vores aktivitetskalender på Visit Vesterhavet.dk

Derudover har vi også et nært samarbejde med Holmsland Klit Turistforening, hvor det er muligt at finde en aktivitetskalender over de aktiviteter, som Holmsland Klit Turistforening er involveret i af et eller andet omfang.

Se aktivitetskalender for Holmsland Klit Turistforening her

Aktiviteter

Attraktioner nær byen

Shopping

Rammen om ferien

Tur forslag

Smag på Søndervig

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    [yikes-mailchimp form="1"]