Turforslag

Oplev friheden i Søndervig, når man cykler eller traver af sted med den friske salte havbrise fra Vesterhavet mod ansigtet og duften af en solbagt lyng og marehalm i næseborene. Trods den barske natur lever der mange planter og dyr i klitterne og på hederne. Man vil ofte, når man færdes i området, til fods eller på cykel, møde både harer, ræve og rådyr. Der er gode muligheder for at nyde en picnic i området i og omkring Søndervig, så tag madpakken med, gør holdt undervejs og nyd naturen.

Det er ikke kun naturen der venter lige udenfor døren. Søndervig og egnen omkring rummer på flere kulinariske oplevelser, både de der kan findes i naturen selv og hos områdets spisesteder og lokale fødevarerproducenter. Historien ligger også spredt overalt i området, som små stenperler på en lang sandfarvet snor ligger de store betonbunkers og længere inde de gamle stråtækte klitgårde.

Herunder findes flere forslag til hvordan man kan udforske vores område. Skulle I støde på nye spændende steder eller ruter hører vi gerne fra jer.

Bagagerumsmarked

Blomsterjagt i klitterne

Cykelture

Det gamle Søndervig

Drageopsætning

Gratis glæder

Bunkerjagt

Gastronomisk rundtur

Lyngvig fyr

Lyngvig Fyr hædret af Tripadvisor
Minimum 4 stjerner giver de besøgende Lyngvig Fyr.

Paradis for surfere

Plukning af bær

Ringkøbing

Stranden på 10 måder

Vandreture

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    [yikes-mailchimp form="1"]