Dato: 31. august 2020 | 10:00 - 31. august 2020 | 20:00

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne event er passeret.

Sommer ved Lyngvig Fyr – åben alle dage

31. august 2020 | 10:00 - 20:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 10:00am on mandag, repeating until 31. August 2020

kr.50.

Sommerdage ved Lyngvig Fyr er dage hvor man står på toppen af Vestjylland og ser hvordan solen gør sit indtog over fjord og hav, det er dage hvor man spiser is i det hyggelige gårdmiljø, dage hvor børnene leger på naturlegepladsen, dage hvor regnen farver landskabet og alle de andre gode dage ved Lyngvig Fyr.

For dagene ved Lyngvig Fyr er bare noget særligt!
Det er den bjergtagende udsigt fra fyrets top, den hyggelige butik med de finurlige og fine ting, caféudsalget hvor der både er mulighed for en varm kop kaffe og iskold is der nydes i området omkring fyrmesterboligen, hvor der er bord- og bænkesæt og masser af plads. Og det er naturlegepladsen med det maritime tema, der altid står klar og venter på børn og barnlige sjæle!

Salg af billetter
Éntrebilletter til Lyngvig Fyr købes online eller ved fyret.

Grundet den nuværende situation vil turen til Lyngvig Fyr måske være lidt anderledes end den plejer, og måske vil I også opleve lidt ventetid.

Men turen op i fyret er det hele værd, for her venter en udsigt og en oplevelse ud over det sædvanlige!
Sjov i naturen

Udenfor fyrmesterboligen kan I lade børnene brænde krudt af på naturlegepladsen. Her er der god mulighed for sommerfugle i maven, når de suser derudad på svævebanen, og selv den bedste klatreabe kan blive udfordret når der skal klatres rundt på hvalskelettet.
Lad dem også prøve den sjove skattejagt om Lyngvig Fyr i gamle dage, hvor I på egen hånd kommer rundt i området ved fyrmesterboligen.

Masser af plads og frisk luft
Hele området omkring fyret består af 300 ha. fredet klithede og klitter, som bestemt er en gåtur værd. Her kan I rigtig blive blæst igennem af vestenvinden – og der er god plads til alle!
Praktiske oplysninger

Åbningstider ved Lyngvig Fyr
29.-30. juni samt juli og august
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 10-20 – onsdage kl 10-22
Iskiosk kl. 12-17

Entré til fyrtårn: 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Grundet Covid-19 kan der løbende ske ændringer i åbningstiderne, følg med her på hjemmesiden eller på facebook for opdateringer.
Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

Detaljer

Dato:
31. august 2020
Tidspunkt:
10:00 - 20:00
Pris:
kr.50.
Begivenhed Category:
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev