HVIDE SANDE BIKE – KLEGOD

HVIDE SANDE BIKE – LEVERING AF KVALITETSCYKLER TIL DIN SOMMERHUSDØR

Hvide Sande Bike har specialiseret sig i at levere udlejningscykler af høj kvalitet direkte til feriegæsterne på Holmsland Klit på landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

På den måde kan du og familien nyde den smukke natur langs kysten på to hjul og få set alt det, man ikke får med, når man kører bil eller går en tur. Og så skal I ikke til at bøvle med cykelanhænger på bilen.

 

Information

Du bestiller let og hurtigt cyklerne online på hvidesandebike.dk og så står de klar ved sommerhuset, når I ankommer og på afrejsedagen afhentes de igen om morgenen uden, at I behøver være til stede. Lettere bliver det vist ikke.

Hvis I er rigtig friske, kan I tage turen de 105 km rundt om Ringkøbing Fjord, men lige meget, om I tager på heldagsudflugt eller nøjes med en hyggetur fra Søndervig til Hvide Sande, så er hjælpen nær, hvis du pludselig skulle stå med et sprunget dæk. Hvide Sande Bike yder nemlig vejhjælp, hvis uheldet skulle være ude. Du får enten en hurtig reparation på stedet eller en ombytning til en ny cykel.

Både levering og eventuel vejhjælp er inkluderet i ugepriserne, når du bestiller på hvidesandebike.dk.

Fakta

Hvide Sande Bike
v/Hvide Sande Bageri (Klegod)
Holmsland Klitvej 94, Klegod
6950 Ringkøbing

Tlf. 97 31 36 40

Hjemmeside: www.hvidesandebike.dk

Facebook: Link

Indehaver: Martin Thygesen

Hvide Sande Bike – Klegod