Søndervig Beboerforening

Søndervig Beboerforening

Velkommen til vores side på Sondervig.dk

Nyt fra foreningen:

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i RAH 2016:

Søndervig Beboerforening opfordrer sine medlemmer til at møde op så en ændring af indkaldelsesformen til fremtidige generalforsamlinger kan ændres. Den nuværende fremgangsmåde, hvor indkaldelsen sker gennem lokale medier når ofte ikke Søndervig Beboerforenings medlemmer hvorfor ændringen til direkte indkaldelse er at foretrække.

Læs Dagsorden 

generalforsamling2016

Nye planer for veje og parkering marts 2016.

Søndervig Vejvisning og Parkering

Havmøller

Der er udvalgt 6 områder i Danmark, hvor der på udvalgte af dem skal opføres 350 mw i alt og op til 200 mw pr. sted. Det ser desværre ud til, at risikoen for, at der kommer møller ud for Søndervig er rykket nærmere, fordi der i nærheden af andre placeringer er fundet sortænder, der er sjældne, så det ser ud til, at de bliver udelukket.

I kan se visualiseringer af naturen i Søndervig-området, når møllerne er placeret på dette link: http://naturstyrelsen.dk/annonceringer/alle-annonceringer/2015/apr/etablering-af-vesterhav-syd-havmoellepark/

Det eneste positive er, at den tange, som ligger tættest på land, ser ud til at være taget væk på grund af den bestand af sortænder.

Søndervig Beboerforening har indgivet en klage i sommer.

Ellen Marie Vestergaard
Virksomhedsrådgiver og statsautoriseret revisor
EMV Virksomhedsrådgivning ApS
Torvet 6., 1. sal, 7400  Herning
Tlf. 22733858 – Mail emv@virk-raad.dk
Beboerforeningen havde programsat en plantedag den 10.oktober. Der er ikke kommet nogen tilmeldinger, så derfor aflyses plantedagen.

Rabataftaler for Søndervig Beboerforening:

EnergiMidt_Varmepumper

Rabataftale_key2activityRabataftale_optimera

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev