Aktiviteter

Aktiviteter med beboerforeningen

Hvert år står Søndervig Beboerforening bag flere aktiviteter i området.

Søndervig Beboerforening vil give sine medlemmer mulighed for at holde sig oplyst om mulige forandringer i Søndervig der kan påvirke området og dets beboere.  Detaljerne for hvert arrangement kan findes i Aktivitetskalenderen

Årlige aktiviteter med Søndervig Beboerforening

Aktiviteterne er spredt ud over hele året, men ligger primært i sommerhalvåret.

 

Sankt Hans aften:

De sidste mange år er Sankt Hans blevet fejret med svingende Jazzmusik fra Ringkøbing Big Band, båltale og fællessang i Søndervig og arrangeres i samarbejde med Søndervig Centerforening. Det er en god aften som mange bruger til at hilse på sommerhusnaboer og gamle bekendte i området. Musikken svinger og der kan købes forfriskninger som øl og lækre pølser til fornuftige priser.

 

 

 

 

Åben turnering på Holmland Klit Golf

 

Søndervig Open (juli):

Søndervig Beboerforenings årlige golfturnering, der afholdes på og i samarbejde med Holmsland Klit Golf. Turneringen er åben for alle og er en hyggelig dag på den udfordrende golfbane helt tæt på Vesterhavet.

 

 

 

 

Musik på terrassen ved Beach Bowl (juli og august):Aktiviteter

I juli og august genlyder søndagene af skøn musik. Solskin, sild og swingende rytmer er blevet et af kendetegnene ved Søndervig. Hver sommer spiller det ene dygtige band efter det andet op mens tilhørerne nyder den udsøgte fiskebuffet hos Beach Bowl. Musik på Beach Bowl afholdes både ude og inde afhængig af vejret og på solrige sommersøndage kan man høre musikken swinge i hele badebyen. Søndervig Beboerforening og Beach Bowl har i mange år arrangeret musik i Søndervig og det er absolut et besøg værd.

 

 

 

Plantedag i efterårsferien (oktober)

I fællesskab plantes der hjelme i et par timer langs klitfoden.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev