Aktiviteter

Aktiviteter med beboerforeningen

Hvert år står Søndervig Beboerforening bag flere aktiviteter i området.

Søndervig Beboerforening vil give sine medlemmer mulighed for at holde sig oplyst om mulige forandringer i Søndervig der kan påvirke området og dets beboere. I øjeblikket handler det for eksempel om Havvindmølleparken Vesterhav Syd der muligvis skal opføres ud for kysten mellem Søndervig og Hvide Sande. Detaljerne for hvert arrangement kan findes i Aktivitetskalenderen

Årlige aktiviteter med Søndervig Beboerforening

Aktiviteterne er spredt ud over hele året, men ligger primært i sommerhalvåret.

Maj – Juni: Søndervig Open og Sankt Hans

Åben turnering på Holmland Klit GolfSøndervig Open:

Søndervig Beboerforenings årlige golfturnering, der afholdes på og i samarbejde med Holmsland Klit Golf. Turneringen er åben for alle og er en hyggelig dag på den udfordrende golfbane helt tæt på Vesterhavet.

 

 

 

Login til medlemssideSankt Hans aften:

De sidste mange år er Sankt Hans blevet fejret med svingende Jazzmusik fra Ringkøbing Big Band, båltale og fællessang på grusparkeringspladsen ved lyskrydset i Søndervig og arrangeres i samarbejde med Søndervig Centerforening. Det er en god aften som mange bruger til at hilse på sommerhusnaboer og gamle bekendte i området. Musikken svinger og der kan købes forfriskninger som øl og lækre pølser til fornuftige priser.

 

 

Juli – august: Søndervig Jazz

Søndervig Jazz:Aktiviteter

I juli og august genlyder søndagene af svingende Jazz. Solskin, sild og swingende rytmer er blevet et af kendetegnene ved Søndervig. Hver sommer spiller det ene dygtige jazzband efter det andet op mens tilhørerne nyder den udsøgte fiskebuffet hos Beach Bowl. Sildejazz afholdes både ude og inde afhængig af vejret og på solrige sommersøndage kan man høre musikken swinge i hele badebyen. Søndervig Beboerforening og Beach Bowl har i mange år arrangeret Søndervig Jazz og det er absolut et besøg værd.

September – oktober: Plantedag

November – december: Julekoncert

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev