Natteliv

Sol, Strand, klitter og masser af aktiviteter for hele familien er nok det Søndervig er bedst kendt for, men om aftenen og natten er det et andet Søndervig man kan opleve. Når aktiviteterne og de hyggelige fortovsrestauranter lukker og forældre med trætte børn er taget hjem. Så starter festen

Festhungrende fra nær og fjern strømmer til Søndervig for at feste og danse til den lyse morgen. Tidligere var det det legendariske Hotel Klitten og diskotek Brændingen der lokkede, men den rolle har ”Poppen Dancebar” overtaget. Her vil man opleve en stemning i særklasse i et pub miljø, hvor både unge og det mere modne publikum sørger for, at hyggen er i højsædet. Musikken er både fra 80erne og 90erne, og naturligvis også med de nyeste hits.

Søger man et andet tempo kan man slå sig ned ved et af stambordene på Lanternen, der er et værtshus med stemning og hyggelig atmosfære. På Lanternen nyder man en kold fadøl akkompagneret af god musik og den hyggelige summen af sommerglade gæster der nyder musikken og hinandens selskab. Lanternen disker også op med live musikoplevelser.

906

Biergarten

Lanternen

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev