Velkommen til Nordsø Cup 2020 – 31. oktober.

Velkommen til Nordsø Cup 2020 – 31. oktober.

NORDSØ CUP: DANMARKS STØRSTE SURFCASTING KONKURRENCE

Der er ingen oktober i Hvide Sande uden det traditionstro “Nordsø Cup” for de skrappeste lystfiskere, surfcastingfiskerne. Fra morgen til aften på oktobers sidste lørdag udfordrer 100 udholdende surfcastingfiskere hinanden fra tidlig morgen til sen aften.

I år starter “Nordsø Cup 2020” lørdag den 31. oktober klokken 07.00 og slutter først klokken 23.00 lørdag aften.

På denne lørdag vil både udenlandske og danske surfcastere konkurrere mod hinanden om en førstepris på 10.000 kroner samt en samlet præmiesum på op mod 100.000 kroner, der er arrangeret af Kott Fritid.

EN KONKURRENCE FOR DE VEJRBIDTE OG TÅLMODIGE LYSTFISKERE

Surfcasting er et populært fiskeri, hvilket hvert år ses i de udsolgte tilmeldinger til konkurrencen, som er mindst lige så populær som fiskeriet selv. Konkurrencen læner sig op ad Vesterhavets friske vind og salte skumsprøjt, som i slut oktober kan tiltage til kuling.

Konkurrencen kræver derfor en del af surfcasterne, der om noget får brug for al deres viden, erfaring, tekniske kunnen og udholdenhed for at kunne holde gejsten oppe. Men selv ikke den mest vejrbidte surfcaster kan klare konkurrencen uden varm påklædning og en termokande med varm kaffe.

Konkurrencen er også en oplevelse for sig for publikum og andre interesserede, som gerne tager ud i den smukke natur og den friske luft for at følge med i den hårde konkurrence.

Tilmelding skal ske til info@kottfritid.dk

De bedste fiskehilsner
Team Kott Fritid
Din Lokale Grejforhandler

 

 

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev