UR-Nat, Teater, musik og kunst festival

musik og kunstfestival

UR-Nat, Teater, musik og kunst festival

Teatret Om er en af hovedarrangørerne bag en stor kulturfestival der LIGE NU ruller henover hele Ringkøbing-Skjern kommune. Levende Kunstinstallationer, lysshows på havnene og i parkerne i byerne.

Kommunens skoler har også deltaget i UR-Nat musik og kunst festival ved at samles i Ringkøbing ons d. 24.8 til den store åbningsparade. 1000 børn gik igennem byen udklædt, hver klasse i deres egne farver. De professionelle kunstnere og skuespillere deltog også og skabte en festlig åbning på UR-Nat, International Performance Art Festival.

Hele programmet for UR-Nat dækker hele kommunen fra Momhøje Naturcenter i øst til Hvide Sande i Vest. Ringøbing er centrum, men alle de større byer i kommunen får besøg i løbet af festivalens 15 dage.

Oplevelserne spænder vidt og kan underholde alle sanser. Lyd og lysteater, musik for både børn og voksne med Åh Abe show og Latinske rytmer. Der bliver underholdning for hele familien og for mere erfarne kunstgæster.

Blandt forestillingerne kan nævnes:

Havn: ved GLiMT Om livets opståen i havet, og hvordan vi mennesker ændrer det sted, livet opstod mere og mere. Med moderne cirkus, luftakrobatik, fysisk teater og live-musik indtager

GLiMT havnens rum fra gaden til bådene, til luftrummet og den 100 år gamle kran. Forestillingen er skabt specielt til Ringkøbings havnefront og Ur-Nat.

Freeze: ved Nick Steuer En gang imellem oplever vi noget, som får os til at holde vejret. Freeze er en minimalistisk performance, hvor kunstneren eksperimenterer med at skabe balancer med sten.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev