ULD OG PILEFEST PÅ ABELINES GAARD OG FOLKEDANS

ULD OG PILEFEST PÅ ABELINES GAARD OG FOLKEDANS

Vær med søndag den 19. august når vi holder en helt lille “uld og pilefest”, I kan også opleve folkedanserne fra Ringkøbingegnens og meget mere.

Der bliver liv på Abelines Gaard denne søndag, ja faktisk bliver det en lille fest med uld, filtning, pileflet, træarbejde og hyggelige børneaktiviteter. I kan også møde “Den gamle smedje” ved esse og ambolt uden for, og kl. 15.00 er der opvisning med Ringkøbingegnens folkedansere.

Introduktion til Abelines Gaard
I kan også komme med på en introduktion til Abelines Gaard, hvor I kan høre om gården, om livet på Holmsland Klit i slutningen af 1800-tallet og om hvordan strandinger bragte velstand til strandfogeden. Abelines Gaard er fortællingen om en strandfogedgård der er blevet et museum, det er fortællingen om de store strandinger, om Jernkysten, om nabopigen Abeline der i kom 1890 til gården, som nygift svigerdatter og om hvordan hun klarede sig på gården, der blev hendes hjem indtil hendes død i 1957.
Rundvisningen begynder kl. 12.00 på dansk og kl. 12.30 på engelsk.

Kage, kage, kage
Når I trænger til et hvil kan I sætte jer i Abelines gamle stuer, hvor der denne dag er kagebuffet. Der vil minimum være 5 forskellige slags kager! I kan også gå på opdagelse i den hyggelige butik, der bugner med hyggelige minder.

Praktisk
Dato: Søndag d.19. aug. fra kl. 11-17. Opvisningsdans kl. 15
Kaffestuen er søndag fra kl. 13-17.
Entre : Voksne: 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne
Sted: Abelines Gaard, Sdr. Klitvej 87, Haurvig, 6960 Hvide Sande

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev