Repeatles på Generator lørdag den 16. oktober kl. 20.00

Repeatles på Generator lørdag den 16. oktober kl. 20.00

Oplev hele “Let it be” LP’en – samt de størtste Beatles hits.

Den 10. april 1970 vågnede verden til den sørgelige nyhed om at “The Beatles” var gået hver for sig. Selvom det blev udgivet som det sidste album, blev det faktisk indspillet før “Abbey Road”, som udkom i 1969. Der var meget tumult omkring the Beatles op til og under indspilningerne, som også er dokumenteret i filmen ”Let it Be”. Men sangenes kvalitet og holdbarhed kan man ikke diskutere. Komplet trackliste: Two of Us – Dig a Pony – Across the Universe – I Me Mine – Dig It – Let It Be – Maggie Mae – I´ve Got A Feeling – One after 909 – The Long And Winding Road – For You Blue – Get It Back.

Efter albumkoncerten spiller Repeatles en lang stribe af deres egne yndlingssange og præsenterer en koncert fra det allertidligste Beatles til det allerseneste meget komplicerede Beatles

Repeatles har manifesteret sig som Danmarks absolut bedste og mest alsidige Beatlesband og som det eneste band spillet samtlige Beatlesalbums live på scenerne rundt omkring i Danmark, Sverige, England, Tyskland og – Grønland.

Repeatles har Danmarks to i særklasse bedste Beatlessangere i Peter Smith og Brian Jensen suppleret af superrutinerede Robert Mulder på bas, Karsten Mansa på trommer og Asger Ahn på keyboards.Dørene åbner kl. 19.00

Forsalg:
Gulv 160 kr. – Balkon 185 kr.
Dørsalg:
Gulv 185 kr. – Balkon 210 kr.

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil

Køb billet

Bliv medlem af Medspil >>

Tjek Repeatles – Facebook >>

”Man kan blive træt af meget, – rucolasalat f.eks. – men Repeatles er vanedannende”

”Fantastisk velspillende og toptunede Repeatles fyrede den af foran et ekstatisk begejstret publikum.”

”Super koncert i Horsens Ny Teater fredag aften! Vore medbragte gæster fra Vojens var også vildt imponerede !”

”TAK for en SKØØØØØØØØØØØØØØØØØØN Pinse-Rock-Koncert til REPEATLES”

Håber, I kommer til Skagen igen”

”Repeatles er det SUVERÆNT BEDSTE Beatles-Kopi-Band, jeg endnu har hørt, og jeg har hørt nogle stykker!!! WE LOVE YOU, YEAH – YEAH – YEAH !!!”

”Sprælske og særdeles velspillende ‘REPEATLES” spillede også på GRENAA BEATLES FESIVAL.”

”Jeg vil også gerne takke for en skøn aften i Amager Bio. Som publikum fornemmer man tydeligt, at I har en fest på scenen, og det smitter! Og respekt for at holde sig til musikken fra perioden og ikke bare spille de største hits – det er nørdet og fedt!!”

Vi glæder os til at se jer.
Generator
Kastengevej 3,
Ringkøbing
Spillested i Ringkøbing – støttet af Statens Kunstfond
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev