Tambourine på Spillestedet Generator

Tambourine på Spillestedet Generator

Dato: 7. maj

Spisende gæster kl. 18.00
Ikke spisende gæster kl. 19.00

“Down memory lane”
“Shakin’ in the 60’ties”
Tambourine

Forsalg:
Gulv kr. 125,-  – Balkon kr. 150,-

Dørsalg:
Gulv kr. 150,-  – Balkon  kr. 175,-

Der gives kr. 25,-  i rabat på billetter til medlemmer af Medspil.

Tilkøb en dejlig middag fra KokSusgaard.
Skibberlabskovs og rabarbertrifli
For kun 180 kr.

Bemærk!! – maden serveres kl. 18.00, kan kun bestilles i forsalg, og skal være bestilt senest den 5. maj kl. 12.00

Bliv medlem af Medspil her >>

Tambourine – Facebook >>

Tambourine tog sin begyndelse i 2011 og efter en kort pause og en lille omorganisering i 2019 og dele af 2020 har ”Men” i navnet nu fået exit, så det nu slet og ret er ”Tambourine”

”Tambourine” har rødder i det vestjyske. Medlemmerne har alle en forkærlighed for musik af ældre dato – nemlig musik fra 60’er og 70’er (1900 og … forstås!). Musikerne er også selv fra midten af det forrige århundrede. Dengang hvor langt hår var langt hår og en spade var en guitar med strøm i bagdelen. Musikere var langt fra enhver svigermors drøm, og sprut og andet var noget man drak, røg og indtog.

De fire medlemmer har fulgt og udøvet de fleste musikgenrer op gennem 70’erne og 80’erne – men er altid vendt tilbage til det musikalske fundament – nemlig den uforfalskede musik der kan udføres af guitar, bas og trommer tilsat fine vokalharmonier.

Repertoirets sammensætning kan i første omgang virke lidt som spredt fægtning, men fornægter sig ikke i ovennævnte beskrivelser. Der er musik af bl.a. The Beatle, Rolling Stones, Byrds, Eagles, Van Morrison, The Hollies, Spencer Davis Group, The Seachers, Creedence Clearwater Revival, Kinks, Roy Orbison, m.fl.

Tambourine har haft fornøjelsen af at spille én gang om året i Generators levealder – ja enddog før Generator blev til Generator, dengang huset endnu kun bestod af de rå værksteds- og maskinhalmure kort tid inden restaureringen gik i gang i 2011.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev