SON deMAR på Spillestedet Generator

SON deMAR på Spillestedet Generator

Band: SON deMAR
Progressive Singer/Songwriting

Dato: 29. maj kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00

Billetpris:
Gulv: kr. 75,-  – Balkon: kr. 100,-

Link: https://www.spillestedet-generator.dk/arrangementer/son-demar

Bandomtale
Det er ny musik til din sensommer! Med simple engelske tekster –
håndplukkede tanker og skriblerier fra notesbogen om livets mangfoldighed, udfordre musiker Sune Skuldbøl Vraa, aka Son deMar, sine egne begrænsninger.

Det er der kommet en EP ud af – ”Wingspan For Days Pt. 1” som udkommer fredag d. 21/8.

I et forsøg på, at lave noget musik der definerer ham selv, har han valgt, at lave en ”håndspillet udgivelse”, hvor samtlige instrumenter bliver spillet af ham selv, og optaget og mixet i hans kælderstudie på Amager i Kbh. Musikken har tråde i flere genré – electronisk, roots, folk og rock, med inspiration fra kunstnerer som bl.a Beck, Bon Iver og Grandaddy – selv kalder han det for; ”Progressiv Singer Songwriter”. ”Wingspan For Days Pt. 1” er som titlen antyder, første part af en større udgivelse. Det er den første EP i en serie på 3. Den næste udkommer sidst i november og den tredje i foråret 2021, og det hele munder ud i et samlet Album.

Udgivelser fra ukendte DIY kunstnere er ofte flygtige, så de 3 EPr er et forsøg på, med nærmest tantriske virkemidler, at holde udgivelsen i kog over så lang tid som muligt, og bruge pauserne imellem til små pop-up events og koncerter.
Sune Skuldbøl Vraa arbejder til dagligt som teatermusiker, komponist og lyddesigner, men har også medvirket i en lang række bands og projekter som trommeslager, bl.a RootsRock bandet ”Turnip Greens”. Nu er han klar til at slå vingerne ud som solist – Son deMar.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev