Skattejagt og naturlegeplads ved lyngvig fyr den 26. december

Skattejagt og naturlegeplads ved lyngvig fyr den 26. december

Lad børnene boltre sig på den flotte naturlegeplads og prøv en spændende skattejagt, hvor I kommer rundt i området og lærer mere om Lyngvig Fyr.

Sjov skattejagt omkring fyret
I får skattejagten udleveret i fyrmesterboligen, og skal så udenfor, for at finde frem til svarene rundt om i naturområdet ved fyrets fod. I skal bl.a. på opdagelse på legepladsen, hvor I får udfordret de små grå og balancen ved balance-træstubbene, I finder ud af, hvorfor Lyngvig Fyr egentlig blev bygget, og I opdager, hvor mange der kunne bo i fyrmesterboligen i gamle dage. For store børn er skattejagten en sjov aktivitet selv at prøve, og for de yngre er det oplagt, at lade mor og far hjælpe og finde frem til svarene sammen.

Naturlegeplads med et maritimt præg
Den store naturlegeplads er altid tilgængelig. Den er er inspireret af fyrets beliggenhed ved havet, så børnene kan klatre rundt i et kæmpe hvalskelet eller kravle op i toppen af et sørøverskib. De er opstillet flere borde-bænkesæt, så mor og far kan nyde den medbragte madpakke eller købe lidt lækkert til ganen i fyrets cafe.

Åbningstider Lyngvig Fyr 2019

November-december 2019
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 11-16
23.-25. samt den 31. dec. lukket
Entré fyrtårn 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis ifølge med voksne

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev