Sensommer ved Lyngvig Fyr

Sensommer ved Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr er noget særligt. Særligt sensommerdagene hvor man står på toppen af Vestjylland og ser hvordan sol og regn gør sit indtog over fjord og hav. Alle dage ved Lyngvig Fyr kan noget særligt og alle dage holder fyret åbent.

Sensommerdagene ved Lyngvig Fyr er solskinsfyldte dage hvor der er plads til en is i det hyggelige gårdmiljø ved den gamle fyrmestergård. Det er dage hvor børnene leger på naturlegepladsen og det er dage hvor regnen farver landskabet mens man fra toppen af fyret blot følger med. Og så er det alle de andre fantastiske dage ved Lyngvig Fyr.

For alle dage ved Lyngvig Fyr, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er forskellige. Her kan man nyde den bjergtagende udsigt fra fyrets top, opleve den hyggelige butik med de finurlige og fine ting og tage en varm kop kaffe og eller en lækker kage med fra caféudsalget i fyrmesterboligen. I gårdmiljøet er der bord- og bænkesæt og masser af plads.

Masser af plads og frisk luft
Hele området omkring Lyngvig Fyr består af 300 ha. fredet klithede og klitter, som bestemt er en gåtur værd. Her kan I blive blæst igennem af vestenvinden – og der er god plads til alle!

Udenfor fyrmesterboligen venter naturlegepladsen med det maritime tema. Her kan I lade børnene brænde krudt af, og der er gode muligheder for sommerfugle i maven, når de suser derudad på svævebanen, og selv den bedste klatreabe kan blive udfordret når der skal klatres rundt på hvalskelettet.
Lad også ungerne prøve den sjove skattejagt om Lyngvig Fyr i gamle dage, hvor I på egen hånd kommer rundt i området ved fyrmesterboligen.

Det er gratis for børn – men husk at booke en billet
Det er gratis for børn og unge under 18 år at besøge Lyngvig Fyr. Men det er vigtigt, at I booker en billet til dem, så vi kan sikre, at der ikke er flere i fyrtårnet end tilladt.

COVID-19 sikkert besøg
Køb din billet online, og vær sikker på at kunne bestige fyrtårnet, når det passer jer. Der kan være lidt kø ved starten af et timeslot, men kommer I lidt efter er der mindre kø. Der er hånddesinfektion til rådighed i fyrtårnet, og ved køb af en støttebillet får I et mundbind med gratis. I fyrtårnet er pladsen trang, men ved at følge anvisningerne kan I stadig holde afstand.

Åbningstider ved Lyngvig Fyr
September-oktober
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 10-17
Entré fyrtårn kr. 50,-  Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev