SANGAFTEN PÅ ABELINES GAARD

SANGAFTEN PÅ ABELINES GAARD

Vi holder sangaften på Abelines Gaard torsdag den 11. april, hvor vi finder sangene fra den danske sangskat frem – selvfølgelig akkompagneret af violin.

Kom og syng med på de gode gamle danske sange i de hyggelige omgivelser på Abelines Gaard, der er lagt op til en hyggelig aften, hvor der skal synges sange fra den danske sangskat. Sangaftenen foregår i Abelines hyggelige gamle stuer, hvor der naturligvis serveres kaffe til sangen

Fællesang har en lang tradition bag sig
Danmark har en lang tradition for at synge sange i fællesskab, også i Vestjylland er traditionen stærk. Sangene er en vigtig del af den danske kulturarv, og dét at synge sange sammen giver ikke blot en følelse af fællesskab, men også en fornemmelse af at være del af en lang historie af mennesker, der har levet før os. Derfor er sangaftenen også en naturlig del af den kulturhistoriske formidling og den levende historie, som Ringkøbing-Skjern Museum arbejder med. Så kom og syng med.

Praktisk:
Max. 32 deltagere
Der er ingen tilmelding, men begrænset antal pladser.
Det vil sige at I har mulighed for at for at reservere en plads på ag@levendehistorie.dk – men I kan også bare møde op og synge med!
Pris: 80 kr. inkl. kaffe.
Dato: Den 11. april, kl. 19-21
Sted: Abelines Gaard, Sdr. Klitvej 87, Haurvig, 6960 Hvide Sande

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev