Gratis WIFI i Søndervig

Gratis WIFI

Som noget helt nyt,  kan vi i Søndervig  præsentere et super  moderne WIFI  netværk til alle vore  gæster i byen og på  stranden ned for  Badevej – ganske gratis!

Man kender denne type netværk fra f.eks. lufthavne, hvor man med sin smart phone eller tablet har adgang til et trådløst netværk. Det er dog første gang i Danmark, at man dækker en hel by med trådløst netværk. Og ikke nok med dét; netværket er koblet sammen med et tilsvarende i Hvide Sande, hvilket betyder, at du som gæst vil opleve, at du i Hvide Sande bliver genkendt af samme netværk, når du én gang har logget på. Det synes vi er smart!

Du vil på din smart phone/tablet opleve, at der er 2 forskellige netværk. ”free wifi tourist” og ”free wifi tourist secure”. Det første anvendes til at genere en kode, som vil blive sendt pr. sms.
(At der skal kode til for at anvende netværket er i henhold til gældende lovgivning i Danmark)
Den fremsendte kode bruges som adgangskode i det andet netværk ”free wifi tourist secure”, hvor man med ét login vil have adgang til netværket i 14 dage. Efter 14 dage udløber adgangskodens gyldighed, men har man lyst til at bruge endnu mere tid i Søndervig, er man meget velkommen til at rekvirere en ny!

Tryk på linket HER for at se en komplet brugervejledning til det gratis WIFI.

Vi håber du får glæde og gavn af det gratis WIFI i Søndervig.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev