De der øøøh Pokémon, er der nogen i Søndervig?

Pokémon Søndervig

De der øøøh Pokémon, er der nogen i Søndervig?

“MOAR, kan man fange en Eevee ved sommerhuset?”

Det var det spørgsmål, der foranledigede emnet på den mail og som også er titlen på denne nyhed.
Jeg modtog mailen fra en af vores gæster for 2 dage siden. Hendes søn havde spurgt….

Jeg modtager en hel del spørgsmål om hvad man kan lave i Søndervig. Dette havde jeg dog aldrig fået.

Pokémon Søndervig ?

Pokémonbølgen ruller henover Danmark og har nu også nået Søndervig. Hvis jeg skal være ærlig har den nok været der siden det hele startede først i juli måned, men jeg ikke stødt på de små virtuelle væsner som en del af mit arbejde før nu.

Service skal der være og ikke kun for afsenderen af emailen (som jeg synes skal bevare anonymiteten, da hun nok tilhører samme uvidende segment som jeg)

Så jeg fik downloaded appen og begav mig afsted på Pokémonjagt på Søndervigs gader, grusveje og strand…

Ikke mange på 35 fanger Pokémons eller gør de? 

OK fakta. Der er ihvertfald 4 Pokégyms og 8 Pokéstops i Søndervigs umiddelbare nærhed og på min vandring mellem dem, kunne jeg konstatere at:

1. Det er ikke umiddelbart svært at spille Pokémon Go (Jeg fik da fanget 20 den dag)
2. Ja, man SKAL se sig for og tænke sig om for ikke at ende i gips. (Man kan blive distraheret af appen ofte!)
3. Som begynder er der masser af hjælp at hente fra andre spillere.
4. Tag rare sko på, for man får gået meget (lige knap 5 km) og ikke nødvendigvis i en lige linje og på flad vej
5. De er også indeni butikkerne, 4 i Meny, 1 i Beach Hair (sikkert også hos andre)

Jeg tænkte, inden jeg gik igang, at jeg ville være den eneste voksne Pokémontræner(ja det hedder det) på jagt, Det var jeg langt fra. Aldersgruppen er vist 4-55 år. Om de gik selv eller fulgtes med børnene på jagt(absolut en god idé) var de voksne med og meget entusiastisk endda. Der var ingen tøven når junior begejstret råbte: “Kom far, ham der sagde, at der er en Lapras nede på stranden.” Afsted det gik.

Kan man så fange en Eevee ved Sommerhuset?

JA! Det kan man godt, (Eevee’en er åbenbart ikke så sjælden) Men man kan også fange en Meowth, en Krabby, en Poliwag, en Jigglypuff, en Psyduck, en Dratini, en Seel, en Golbat, en Magikarp, en Zubat, en Squirtle, en Magnemite, en Goldeen, en Voltorb, en Shellder, en Drowzee, en Rattata, en Lapras(fangede jeg ikke selv, den er vist sjælden?) en Pidgey, en Spearow og en hel del andre som jeg ikke formåede at få til at blive i min Pokéball(dem der man kaster efter Pokémons gennem telefonen).

Havde jeg ikke mødt en flok drenge fra Ringkøbing, ville jeg nok ikke vide om det var godt udvalg eller ej, men ifølge Aske, Jakob, Rasmus, Rasmus, Tobias, Minik og Emil kan udvalget opsummeres sådan her:

“Årh hvad det er viiildt fedt at fange Pokémons i Søndervig, dem inde i Ringkøbing er BIIIB-kedelige” 

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev