Generalforsamlingen i Søndervigs Beboerforening den 17. oktober

Generalforsamlingen i Søndervigs Beboerforening den 17. oktober

Ifm. generalforsamlingen den 17. oktober får I fornøjelsen af at se Bo Jensens flotte fotografier. Bo Jensen har sendt en en hilsen til alle:
Kære grundejer i Søndervig
I forbindelse med Generalforsamlingen i Søndervigs Beboerforening søndag den 17. oktober, er det mig en fornøjelse at kunne præsentere nogle af mine fotos fra Vesterhavet.
Jeg er partner i Studio 1-2 i Herning, et visuelt kommunikationshus indenfor foto, film og tv. Og det er i egenskab af professionel fotograf, at jeg gennem en årrække har samlet motiver fra egnen og naturen omkring Vesterhavet.

Det vil være muligt at købe eller bestille et eller flere billeder denne dag.
Billedserien består af ca. 100 forskellige fotografier, med hvert sit unikke udtryk. Jeg kan tilbyde færdig-indrammede billeder i formatet 21×21, 40 x 50 cm og 50×70, monteret i lette rammer – nogle med passepartout andre uden.

Hvis du gerne vil se mit udvalg på forhånd, kan du gå ind via følgende link: https://www.instagram.com/seaart_photo/
Vi ses den 17. oktober.
Venlig hilsen Bo
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev