Modeshow på Beach Bowl i Søndervig

Modeshow på Beach Bowl i Søndervig

Modeshowet i Søndervig samlede kvinder fra fjern og nær

Hvad fik 200 kvinder fra Esbjerg, Herning, Holstebro, Ringkøbing, Skjern og Hvide Sande, til at tage turen til Søndervig en tirsdag aften i marts? Et modeshow på Beach Bowl der gav smag på hvad foråret og sommeren kan byde på indenfor både tøj, sko, hår og makeup.

Billetterne til modeshowet er blevet revet væk og indehaveren fra butikken Lis B, der sælger tøj ti kvinder i alle aldre, har endda haft flere håbefulde kvinder på venteliste de sidste par dage, i det tilfælde at nogle af de reserverede billetter ikke blev afhentet.

Den store interesse for modeshowet forklarer Camilla Sanz fra butikken Anno 76 med, at de deltagende butikker er vidt forskellige, og at modeshowet derfor appellerede til en bred gruppe af kvinder.

Butikkerne Lis B, Anno 76, Butik 2 Gyldenberg og Shoe BY Shoe viste forårsmoden indenfor tøj og sko, lige fra det klassiske til det mere sprælske med tern og prikker i stærke farver. Notabene udstillede skønt brugskunst, Frisøren i Søndervig smukt sommerhår og Pia Wennike fra klinikken Pure Care gav eksempler på hvordan makeuppen skal se ud i til sommer.

Mange af de fremmødte benyttede pausen til at besigtige og handle på de til lejligheden opstillede arrangørers stande.

Hvorfor er du/I kommet til modeshowet i Søndervig?

Anne Marie Muff, Ringkøbing, Birthe Sand, Ringkøbing
“For os er det en hyggeaften uden mænd og børn og en anledning til at se den nye mode. Vi kommer jo så sjældent ud, siger Birthe Sande og griner..”

Else Marie Skov, Lemvig, Birgit Duelund, Struer
“Jeg er her sammen med min arbejdskollega Birgit Duelund, siger Else Marie Skov. Vi få en hyggelig aften og set de nyeste tendenser indenfor mode. Det er rart at mødes om noget andet end lige arbejde sammenstemmer Birgit Duelund.”Vi kører ofte en tur til Søndervig og går en tur ved stranden- også skal vi altid lige kigge forbi Butik 2, det er sådan en dejlig og spændende butik. Måske de to damer fik nogle tips til sølvbryllups tøjet, de har nemlig kendt hinanden i næsten 25 år og arbejdet sammen de seneste fem år.

Steinunn Nielsen, Hvide Sande Roste arrangørerne for at stille det store modeshow på benene og benyttede straks anledningen til at invitere veninderne med på en tur til Søndervig. Det er jo med at benytte sig af lejligheden.. siger Steinunn og smiler

Vi spottede en enkelt mand blandt de mange damer og måtte selvfølgelig også høre ham til hvad der havde fået ham til at tage turen til Søndervig..Det viste sig at være Jens´ fætter, medindehaver af Butik2, der havde lokket Rolf til Søndervig og se modeshow. Rolf Jacobsen er kunstner og har de sidste fem år boet i Italien og holder p.t. ferie med hans italienske familie hos hans søster i Holstebro.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev