Lyngvig Fyr får TripAdvisors udmærkelsescertifikat for 2019

Lyngvig Fyr får TripAdvisors udmærkelsescertifikat for 2019

Sommerdage ved Lyngvig Fyr er dage, hvor man står på toppen af Vestjylland, og ser hvordan solen gør sit indtog over fjord og hav. Det er dage, hvor man spiser is i det hyggelige gårdmiljø, dage hvor børnene leger på naturlegepladsen, mens man selv nyder musik. Dage hvor regnen kommer på besøg og udstillingerne i fyrmesterboligen udforskes, dage med kreatid og med teater og alle de andre gode dage ved Lyngvig Fyr.

For dagene ved Lyngvig Fyr er bare noget særligt! Det er den bjergtagende udsigt fra fyrets top, den hyggelige butik med de finurlige og fine ting, caféen hvor der både er mulighed for en varm kop kaffe og iskold is. Det er også de flotte udstillinger der på hver deres måde fortæller om livet ved Vesterhavet. Det er naturlegepladsen med det maritime tema, der altid står klar og venter på børn og barnlige sjæle, og det samme gør den lille iskiosk der er åben i juli og august.

Modtager igen TripAdvisors udmærkelsescertifikat
Og måske netop derfor har Lyngvig Fyr igen i år modtaget TripAdvisors Udmærkelsescertifikat. Et udmærkelsescertifikat fra TripAdvisor bliver kun tildelt særligt udvalgte virksomheder, og det baseres på konsekvent gode anmeldelser på TripAdvisor. At Lyngvig Fyr modtager TripAdvisors Udmærkelses-certifikat er derfor baseret på glade gæster og gode anmeldelser! Og på Lyngvig Fyr betyder gæsterne alt! Vi glæder os altid til at byde gæsterne velkommen og til at give en god oplevelse med hjem! De mange gode anmeldelser betyder derfor ikke kun at vi med glæde tager imod udmærkelsescertifikatet – det betyder også at vi med glæde tager imod jer!

Og denne sommer glæder vi os også til alle de spændende ting der kommer til at ske ved Lyngvig Fyr:

 • Kreatid ved Lyngvig Fyr Onsdage i juli og august er det kreatid ved Lyngvig Fyr – her kan både voksne og børn være med, når vi tegner og lærer om maleteknikker. Vi åbner det kreative værksted ved den gamle fyrmestergård ved Lyngvig Fyr. Her vil Anne Sophie fra AS Visuals sidde klar og vise sine malebøger – der er lavet til både voksne og børn frem! Mens der tegnes og males vil Anne Sophie fortælle om maleteknikker – og måske også fortælle lidt om, hvordan malebøger for mange er blevet en måde at stresse af og måske blive en smule mere mindfull! Kom selv og prøv kræfter med malekunstnen – det er gratis og for både børn og voksne!
 • Lyngvig Fyr spiller spillemandsmusik Lyngvig Fyr har en fantastisk akustik – og den kan I glæde jer til at opleve når en musikalsk trio indtager fyret, søndage den 23. juni, 7. juli, 25. august, 15. september og 22. september. Trioen består af drevne spillemænd, der behersker deres instrumenter. Og man er ikke i tvivl om deres interessefelt hovedsageligt er den historiske del af spillemandsmusikken. Men også lidt nyere toner lader sig høre på den blå trappe i fyrtårnet. Den musikalske trio findes blandt følgende medlemmer: Jørgen Nickelsen, Anders Løager, Jens Peder Knudsen, Niels Hykkelbjerg, Vibeke Schmidt, Peter Schmidt og Jan Ilsø.
 • Late summer koncert i fyrtårnets magiske rum / Late Summer Festival 2019 Oplev værker af Bach, Rovsing Olsen og festivalkomponisten Sunleif Rasmussen når der er “Late Summer Festival” i Lyngvig Fyr tirsdag den 13. august. Late Summer Festival kommer til Lyngvig Fyr, og hele fyret vil blive fyldt af musik, når Anette Slaatto på viola, Helge Slaatto på violin og Jonathan Slaatto på cello bringer musikken og den sene sommerstemning til fyret. De tre kunstnere vil spille værker af værker af Bach, Rovsing Olsen og festivalkomponisten Sunleif Rasmussen.
 • På cykeltur efter snapseurter Kom med på en hyggelig snapsecykeltur lørdag den 17. august, og lær mere om hvordan du laver din egen snaps. Vi hopper på cyklerne og kører ud og samler lidt urter ind til hjemmelavet kryddersnaps. Det altid er sjovere at lave tingene selv og endnu sjovere, hvis man så endda kan lave det af råvarer, man selv har indsamlet. Vi slutter turen af med en lille introduktion i snapsebrygningens kunst og sidst, men ikke mindst bliver der også budt på en lille smagsprøve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktiske oplysninger

 • Kreatid ved Lyngvig Fyr Det sker på alle onsdage i juli og august mellem kl. 10.00 og 12.00 i Værkstederne ved Lyngvig Fyrs fyrmestergård. Det er gratis at være med til kreaværkstedet, men ønskes der adgang til Lyngvig Fyr, skal der betales entré.
 • Musik i fyretSpillemandsmusik kan opleves søndag den 7. juli og søndag den 25. august samt søndag den 15. september og søndag den 22. september hver gang mellem kl. 14.00 og 15.00
 • Late summer koncert i fyrtårnets magiske rum / Late Summer Festival 2019 er tirsdag den 13. august kl. 21.00
  Find billetter på www.latesummerfestival.dk
 • På cykeltur efter snapseurter Foregår Lørdag den 17. august mellem kl. 15.00 og 17.00. Prisen er 75 kr. pr. person og 25 kr for børn mellem 6 til 14 år. Det foregår ved Lyngvig Fyr Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande og turen slutter også her. Turleder bliver Naturvejleder Sabine Jensen og der er senest tilmelding onsdag den 14. august på telefon 6086 4219 eller på mail info@levendehistorie.dk Der er maksimalt plads til 25 personer.
 • Åbningstider ved Lyngvig Fyr
  Fra Juli og til august, vil der alle dage være åbent mellem kl. 10.00 til 20.00. Iskiosken åbner mellem kl. 12.00 til 17.00.
  Fra September og til oktober vil der alle dage være åbent mellem kl. 10.00 og 17.00.

Entré til fyrtårn 50 kr. og for børn og unge under 18 år vil der være gratis adgang ifølge med voksne.

 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev