Live musik på Torvet i Ringkøbing lørdag d. 29. juni fra kl. 11.00-14.00

Live musik på Torvet i Ringkøbing lørdag d. 29. juni fra kl. 11.00-14.00

Kom og oplev Max Wolff, når han spiller live på torvet i Ringkøbing, d. 29. juni.

Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere med folk-, blues- og slideguitar!
Sanger og guitarist fra Aarhus med en enorm erfaring fra koncerter af enhver tænkelig art, især på de helt små steder siden slut 80’erne.

Evergreens, og egne numre, spillet af en dygtig musiker, som holder liv i en spillestil, som fungerer de steder, hvor både det tørstige godtfolk og det kræsne publikum kommer.

Med et stilsikkert og varieret repertoire, er der masser af reference til Din pladereol, hvor den bluesy guitar står side om side med f.eks. Clapton, Cooder, Atkins, Berry, Hendrix, Mogensen, Stones, Johnson, King, Dylan, Nelson, Knopfler, Jørgensen, Fogerty, Waters, Cash og mange, mange andre…

Musik fra pladespillerens tid, spillet med stil og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere! Repertoire linker hjem til Din pladereol, hvor den bluesy guitar står side om side med de akustiske blues- folk- & rocknavne gennem tiderne. Sanger og guitarist fra Aarhus med en enorm erfaring fra koncerter af enhver tænkelig art, især på de helt små steder siden slut 80’erne. Nomineret for år tilbage ved Danish Music Award – Folk, i kategorien ”Årets Danske Bluesudgivelse 2004” med debut CD ”I’m Bonafide” (MWCD3 – Gateway Music). Selvstændig som turnerende musiker, solist og underviser.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev