Aftenåbent ved Lyngvig Fyr. Hver onsdag i hele juli og august til kl. 22

Aftenåbent ved Lyngvig Fyr. Hver onsdag i hele juli og august til kl. 22

Hver onsdag i hele juli og august kan I opleve den særlige stemning, når vi holder aftenåbent ved Lyngvig Fyr.

Hver onsdag i juli og august er der “fyraften” ved Lyngvig Fyr. Fyrtårnet holder åbent helt til kl. 22, og fra toppen af fyret kan I følge med mens solen går ned.

Det vil selvfølgelig også være muligt at købe lidt godt til ganen, så man kan nyde en fyraftensøl i de helt rette rammer.
Sommer ved Lyngvig Fyr.

Sommerdage ved Lyngvig Fyr er solskinsfyldte dage hvor der er plads til en is i det hyggelige gårdmiljø ved den gamle fyrmestergård. Det er dage hvor børnene leger på naturlegepladsen og det er dage hvor regnen farver landskabet mens man fra toppen af fyret blot følger med. Og så er det alle de andre fantastiske dage ved Lyngvig Fyr.

For alle dage ved Lyngvig Fyr, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er forskellige. Her kan man nyde den bjergtagende udsigt fra fyrets top, opleve den hyggelige butik med de finurlige og fine ting og tage en varm kop kaffe og eller en iskold is med fra caféudsalget i fyrmesterboligen. I gårdmiljøet er der bord- og bænkesæt og masser af plads.

Praktiske oplysninger
Åbningstider ved Lyngvig Fyr
29.-30. juni + juli-august
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 10-19 – onsdage kl. 10-22
Iskiosk alle dage kl. 12-17
Entré til fyrtårn 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis i følge med voksne

Forbered jeres besøg hjemmefra
KØB BILLET

Ringkøbing-Skjern Museum følger myndighedernes retningslinjer og tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler for at forhindre smittespredning.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev