Forårsfornemmelser ved fyret i påsken

Forårsfornemmelser ved fyret i påsken

Da myndighederne endnu ikke har åbnet op for indendørs kulturinstitutioner, vil det ikke være muligt at komme op i fyrtårnet i påsken. Men der er stadig masser at opleve i området, og den gamle fyrmesterbolig holder åbent hele påsken fra d. 27. marts – 5. april.

Tag familien med en tur til Lyngvig Fyr. Her er masser af plads til at holde afstand og nyde naturen med sin egen familien.

På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Hyggelig butik i Fyrmesterboligen
I Fyrmesterboligen er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Her er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger – alt sammen noget der emmer af forår, nostalgi og et friskt pust fra Vesterhavet.

Fyrmesterens Café tilbyder take away
Der er også indrettet café i fyrmesterens gamle stuer, og i påsken vil det være muligt at købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. Det sælges som take away, og der er masser af bordbænke sæt i området, og der er man velkommen til at sætte sig – både med caféens lækkerier og med medbragte picnickurve.

Fyrmesterboligen er åben d. 27. marts – 5. april. Kl. 10.00 – 16.00.

Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev