Fødselsdag og mærkedag hos MG Shoes

Fødselsdag og mærkedag hos MG Shoes

Fødselsdag og mærkedag hos MG Shoes

Det bliver et BRAG af en weekend hos MG Shoes når de for alvor byder foråret velkommen. Med Skechers-dag fredag og stort 3 års fødselsdagssalg lørdag og søndag.

Det hele starter fredag, hvor skobutikken i Søndervig Centret får besøg af Pernille fra det populære mærke Skechers. MG Shoes har det største udvalg af Skechers-modeller i hele Vestjylland og kan derfor friste med nye modeller før andre skobutikker. Der er 20 % at spare på Skechers denne fredag og man kan møde og få rådgivning af Pernille hele dagen fra kl 10-17.

Lørdag og søndag er det så tid til at fejre 3 års for Søndervigs skobutik. Da Mona Gråkjær i 2014 slog dørene op til sin nye skobutik, var det en langvarig drøm der endelig blev opfyldt. Som tidligere ansat i flere andre butikker, havde hun ofte ønsket at få sit eget.

Det ønske blev opfyldt da hun i Søndervig fandt de helt rigtige lokaler til der kunne bruges til hendes helt egen butik. Siden har MG Shoes udviklet sig og det er ikke længere kun sko der står på hylderne.

MG Shoes fejrer sin 3 års fødselsdag ved at give 20% på alt i butikken lørdag d. 17. marts og søndag d. 18. marts. Mona tager imod med åbne arme og glæder sig til at byde kunderne velkommen.

(20% på alt i butikken gælder ikke allerede nedsatte varer)

Tag et kig på hele MG Shoes annonce

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev