Fiberbussen kommer til Søndervig d. 26. maj

Fiberbussen kommer til Søndervig d. 26. maj

Vi tror på at Fiberbredbånd er en god investering for sommerhuserejere i Søndervig.
Trafikken ved Søndervig er ofte et samtaleemne når vores gæster kører til og fra vores skønne ferieby ved Vesterhavet. Ønsket om en udvidelse at hovedvej 15 har længe stået på listen hos mange.

En “2+1 fiberbredbåndsvej” er nu en reel mulighed.
Selvom udsigten til en fysisk udvidelse af vejnettet er usikker, er det NU man skal gribe chancen for at få sin egen personlige internetmotorvej direkte til sommerhuset.

RAH-fiber og WAOO er nu i fuld gang med at samle støtte og tilmeldinger, så fiberbredbåd også bliver tilgængeligt i sommerhusene ved Søndervig. De er allerede igang længere sydpå ad vestkysten. Hos Søndervig Beboerforening og i Centerforeningen tror vi på at det vil være en stor fordel for området, hvis det lykkes at samle nok tilslutning. Hvis det ikke lykkes at samle nok tilmeldinger kan en ny mulighed have lange udsigter. Derfor viderebringer vi nu informationsmateriale fra RAH-Fiber, så alle har mulighed for at blive informeret og derefter tage stilling.

Fiberbussen kommer til Søndervig d. 26. maj
Få svar på spørgsmål i Kr. Himmelfartsferien i Fiberbussen ved Meny eller gå ind på RAH-Fibers hjemmeside her kan man få svar på spørgsmål og se de forskellige tilbud og internetløsninger. Der er både tilbud med og uden tvpakke og med forskellige bredbåndshastigheder. Samt mulighed for at sætte abonnementet på standby, hvis man ikke bruger sommerhuset i en længere periode.

Med venlig hilsen Søndervig – Porten til Vesterhavet
Brev fra RAH Fiberbredbånd

RAH Fiberbredbånd tilbyder fibernet til dit sommerhus
Flere og flere lejere kræver sommerhuse med hurtigt internet. Vil du have dit sommerhus tilsluttet fibernettet og frem- tidens lynhurtige internet? Så har du chancen nu. Hos RAH Fiberbredbånd har vi nemlig et særligt kampagnetilbud til sommerhusejere i Søndervig-området.

Bestiller du nu, medvirker du til at sikre at:
-sommerhusene i området får adgang til fremtidens fiberteknologi
-du får hurtigt og stabilt internet i sommerhuset
– Søndervig-området får en forbindelse uden udvendig vedligeholdelse af parabol og bredbåndsantenne

Vi har brug for mindst 40% tilslutning i Søndervig-området

Hos RAH Fiberbredbånd udruller vi fibernettet i Søndervig, men kun hvis mindst 40 procent af alle husstande i området bestiller fiber. Bestiller du og dine naboer i kampagneperioden, sørger vi for nedgravning af fiber fra skel til husfacade samt opsætning af fiberboks i sommerhuset. Du sparer penge og besvær ved at bestille nu. Tilslutningsprisen er kr. 750,- og kræver minimum 6 mdr. fiberbredbånds abonnement.Sidste frist for bestilling er 1. juni 2017

Når vi målet om de 40% tilslutning på kampagnetilbuddet, begynder vi etableringen af fibernettet i begyndelsen af september 2017. Vi forventer, at alle, der bestiller i kampagneperioden, er tilsluttet fibernettet inden udgangen af 2017.

Så nemt bestiller du
Ring til RAH-Fiber på tlf: 70 20 50 12

Mød os i fiberbussen
RAH’s fiberbus holder hos Meny på Badevej 1 den 7. april, 14. april, 15. april, 11. maj og 26. maj 2017. Alle dage fra kl. 14.00-18.00. Her er det muligt at få mere at vide om indgravning og installation af fiberbredbånd i dit sommerhus.

Du er også velkommen til at kontakte os på mail fiber@rah-fiber.dk eller telefon 7020 5012.

Med venlig hilsen RAH Fiberbredbånd

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev