Efterårsshopping i Søndervig

Efterårsshopping i Søndervig

Efterårsshopping i Søndervig

Der er alle MULIGE gode grunde til at tage på shoppingtur til Søndervig i weekenden og hele efterårsferien for den sags skyld. De handlende i byen har virkelig rullet sig ud med god stemning, sjove tilbud og noget der absolut bliver værd at løbe efter.

MG Shoes lægger ud allerede i dag fredag med deres Skechers dag, hvor de får besøg fra Skechersfirmaet og slår 20% af prisen på alle Skechers modeller og 50% på nogle udvalgte styles.

Lørdag  d. 14. oktober bliver der for alvor gang i den når både Lis B og Ny Form har spændende tilbud. Lis B har gode tilbud på lækkert overtøj og hvad Ny Form har fundet på er man nødt til at hoppe ind på deres facebookside for at følge med i. Tilbuddene er åbenbart så gode at man skal stå på spring for at få dem.

Hos Meny i Søndervig har de udover en masse gode efterårstilbud til deres kunder også gang i en sjov konkurrence for børnene på deres facebookside. Man kan vinde en popcorn maskine og en masse lækre poser popcorn. Konkurrencen bliver udtrukket på søndag d. 14.10.

Har en af dine bedste venner 4 ben og en hale der logrer når den er glad. Kan du i denne tid finde sjov, flot og inspirerende kunst til væggene i hjemmet. Butik 2 ved Helle Gyldenberg lancerer i denne tid nogle meget flotte grafiske plakater, som Helle selv designer. De er inspireret af hendes egen kærlighed til hunde og taler lige til hjertet på enhver hundeelsker. Kig forbi hendes butik på Lodbergsvej og find noget enten til jer selv eller til en i kender.

Når i så har besøgt Butik 2 kan det godt betale sig at stikke næsen ind til naboen Season, her er hunde også velkommen og der er altid frisk kaffe på kanden til kunderne. Hos Holger i butik Season er der altid god stemning og man er sikker på at få en sjov historie med oveni kaffen fra den karismatiske indehaver.

Sidst, men absolut ikke mindst, må vi ikke glemme bagagerumsmarkedet. Tirsdag i uge 42, den 17. okt fra kl 10-15, kan man igen gå på opdagelse i de mange sjove varer, antikviteter, tøj, legetøj, lamper, brugskunst og meget meget mere som stadeholderne har at tilbyde. Det plejer at være meget hyggeligt.

Alt i alt kan man roligt sige at der er noget for ethvert shoppinghjerte i Søndervig i efterårsferien…

… og så ligger stranden jo lige ved siden af.

 

 

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev