Efterårsferie ved Vesterhavet

Efterårsferie ved Vesterhavet

EFTERÅRSFERIE VED VED VESTERHAVET

Find masser af inspiration til din efterårsferie ved Vesterhavet

Udenfor falder de rødgule blade nemlig hastigt ned fra himlen, dagene bliver kortere, og vi iklæder os varme frakker og halsklæder. Efteråret er rykket ind over Danmark – og det er herligt!Efterårsferie ved ved Vesterhavet

Her på siden kan du læse om alle de spændende ting, dig og din familie kan lave på en efterårsferie i et feriehus eller på camping.
Det er netop to populære overnatningsmulighede herude, der begge indbyder til familiehygge, friske naturoplevelser og sjove aktiviteter for børnene.

Her er gode ideer til en hyggelig efterårsferie med familien.

Beach Bowl
Her i centret finder du aktiviteter for alle aldre.
Steakhouse/restaurant, Bowling, Fitnesscenter, Adventuregolf, Segways, Legeland, Bumbercars, Sportscafe, Tennis, Selskabslokaler og meget mere.

Adventure Park
I læ for vestenvinden, lige midt i den Vestjyske natur mellem Ringkøbing og Søndervig, finder du Danmarks smukkeste Adventure Golf anlæg. Blomster, sten, store træer og rindende vand skaber en unik stemning, som du ikke finder andre steder i området.

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Fiskeriets Hus
Gå med under vandoverfladen i de store akvarier og oplev de spændende fisk fra hav og fjord. Knurhanerne, der ”flyver” rundt i vandet. Havkattene med det bistre udseende. Hummerne, der graver store huller. Helten, Ringkøbing Fjords nationalfisk.
Fiskens vej fra hav til bord.
Redningsvæsenet i Hvide Sandes tragiske historie om forliset i 1951, og hvad man gør i vore dage for at undgå sejl- og badeulykker. Det sidste originale eksemplar af et havskib er udstillet i kælderen, en bådtype som tidligere blev brugt til at fiske med fra åben strand langs hele Holmsland klit. Specielt for børn. Stort klappebassin med forskellige fisk og krabber. Fiskeriets Hus er beliggende ved afvandingsslusen midt i Hvide Sande.

Søndervig Badeland
Vandlege for hele familien. I tilknytning til Danland Feriecenter finder du et vandland. Skal du motionere lidt i ferien kan det ske i motionssvømmebassinet. I det store bassin er der plads til sjov og leg, og naturligvis har Søndervig Badeland en vandrutschebane. Du kan desuden benytte følgende andre faciliteter under besøget; sauna, tyrkisk bad, dampbad, spa-pool, badebar og børnepool.

Søndervig Sandskulpturfestival

Ja man skulle ikke tro, men selvom de flotte sandskulpturer blev lavet sidst i maj måned, står de stadig flot på skulpturpladsen i Søndervig. Festivalen har åbent hele oktober ud, så I kan stadig nå hen og opleve Livet under havoverfladen formet i sand. Børnene har selv mulighed for at prøve at lave skulpturer så hele familien kan blive underholdt.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev