Vestkystens Gårdbutik

Vestkystens Gårdbutik

Klitlandbrug på den jyske Vestkyst med egen gårdbutik, landkøkken, og ismejeri - 5 km. nord for Søndervig.

Klitlandbrug på den jyske Vestkyst med egen gårdbutik, landkøkken, og ismejeri – 5 km. nord for Søndervig.

Vestkystens Gårdbutiks landbrug drives mellem Vesterhavet og fjordene. Slægtsgården gennem 500 år drives økologisk og dyrevelfærd er i højsæde.

Vestkystens Gårdbutik ligger på kanten af Danmark, hvor den salte havluft har indflydelse på landskab, men også de lokale produkter. Vestkystens Gårdbutik sælger det krogmodnede økologiske oksekød, som dels hakket oksekød, som grillpølser og spegepølser.

Mange produkter i gårdbutikken er hjemmelavede efter gamle og private opskrifter, som hjemmebagt gurkemejebrød, tangrugbrød, knækbrød og kager, også vesterhavsisen er hjemmelavet og langtidsmodnet. De hjemmelavede produkter er enten krogmodnet, langtidshævet og langtidsmodnet, da en bedre kvalitet og smag opnås, hvilket er bærende princip i gårdbutikken – ting må gerne tage tid.

Vestkystens Gårdbutik har et stort udvalg af lokale oste, lokale oste fra Troldhede Mejeri og Thise Mejeri, og især er Vesterhavsost spændende med deres lagring i den karakteristiske salte havluft, men findes nu i flere varianter som røget Vesterhavsost og grubelagret Vesterhavsost. I gårdbutikken kan man købe ind til tapasanretning med oste, pølser, brød og et væld af hjemmelavede tapastilbehør fra eget landkøkken.

Vestkystens Gårdbutik byder på TO GO Vesterhavskaffe, hjemmelavede flødeboller, isvafler og friskbagte vafler med is i sæson.

Vi holder af at bo på kysten med kvæget, naturen og vores lille sted. Vi elsker at lave is, bage brød og kager, og nyder at byde gæster velkommen hjem til os i Vestkystens Gårdbutik.

Kærlig hilsen

Jens og Dorthe

Åbningstider

Mandag:

10.00 - 17.00

Tirsdag:

10.00 - 17.00

Onsdag:

10.00 - 17.00

Torsdag:

10.00 - 17.00

Fredag:

10.00 - 17.00

Lørdag:

10.00 - 17.00

Søndag:

10.00 - 17.00

Fakta

Vestkystens Gårdbutik
Houvig Klitvej 77, Houvig
6950 Ringkøbing

Tlf. 31 41 01 99 / 29 89 00 99

Indehaver: Dorthe Fjord Tarbensen og Jens Ingvard Larsen

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev