Det Glade Fiskekøkken lærer dig at live dine egne sild den 31. maj kl. 11.00-13.00

Det Glade Fiskekøkken lærer dig at live dine egne sild den 31. maj kl. 11.00-13.00

Der er ikke noget som de gode danske sild. Altså dem man kan fiske ude i havet. Silden er en del af den danske kultur på niveau med kartofler, Den Lille Havfrue og begrebet hygge.

Silden – eller den atlantiske sild som landes i Hvide Sande – er en overfladefisk. Den lever i store stimer, hvor der kan være op til en million individer. Silden findes på begge sider af det nordlige Atlanterhav.

Silden kan tilberedes på et utal af forskellige måder. Rigtigt mange lokale fiskere laver selv deres “marinerede sild”, der har en helt fantastisk frisk konsistens og et friskt bid.

Lav dine egne sild
I Det Glade Fiskekøkken kan du lære at tilberede sild på tre forskellige måder. Der bliver tale om en version af en syltet sild, en røget sild og en grillet sild. Tilpasset sæsonens muligheder.

Tre lokale garvede mænd vil lære dig alt om, hvordan du selv kan lave sild derhjemme.

Kurset afsluttes med, at man selvfølgeligt nyder de sild, man har lavet med en enkelt øl/vand og snaps, som det sig hør og bør til en rigtig sild.

Kurset tager kun to timer og afvikles den 5. april, den 8. maj og den 31. maj 2020 – alle dage kl. 11.00-13.00 på Hvide Sande Sportsfiskercenter.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev