DANISH SUP TOUR 2019 #1 – FJORD X-ING

DANISH SUP TOUR 2019 #1 – FJORD X-ING

For 5. år i træk afvikles det første stop på Danish SUP Tour i Hvide Sande/Ringkøbing på Ringkøbing Fjord – nemlig det efterhånden legendariske Fjord X-ing event.

13. april 2019 kl. 08.00 – 14. april 2019 kl. 16.00

Der er ikke tale om et 2 dages event, men begge dage i weekenden er afsat for at sikre os den bedst mulige vejrudsigt. Om det bliver lørdag eller søndag vil blive meldt endeligt ud når vi kommer lidt tættere på. Hold dig opdateret via Facebook siden her.

Det første stop på touren er et downwind event på tværs af fjorden (12-15 km) hvor vi i år også forsøger at etablere en mindre distance som alle kan være med på. Det vil dog være turen på tværs af fjorden som er gældende ift. point i tour stillingen. Mere information tilgår.

Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du også kunne deltage og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 200,- kr. pr. event. Link til officiel tilmelding gøres aktiv senere.

Sønder Klitvej 1, 6960 Hvide Sande, Danmark

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev