Børnebyvandring i Ringkøbing onsdag i efterårsferien

Børnebyvandring i Ringkøbing onsdag i efterårsferien

Onsdag den 14. oktober 2020 kl. 10.00-11.00 i skolernes efterårsferie kan I tage med Levende Historie – Ringkøbing-Skjern Museum

På børnebyvandring i Ringkøbing. Byvandringen er for hele familien og med en efterårsbillet fra Ringkøbing Handelsforening kan du tage mor eller far gratis med.

Denne byvandring foregår i børnehøjde, hvor guiden fortæller om Ringkøbing i 1700- og 1800-tallet, og blandt andet også fortæller lidt om hvordan det var at være barn i byen i gamle dage.

Og mens I går rundt blandt de flotte huse, i de snoede stræder og ned ad de gamle gader, er det næsten som om I går tilbage i tiden! Faktisk er det som om historien bliver levende, mens I bliver taget med på en levende og spændende historisk tur.

Hele byvandringen foregår ude, og selvom de gamle gader og slipper i Ringkøbing kan være snævre, er der god plads til at opleve de spændende historier.

Denne efterårsferie kan I bruge efterårsbilletten fra Ringkøbing Handelsforening til at tage mor eller far gratis med på byvandringen – børn i følge med en voksen kommer gratis med.
For at bruge efterårsbilletten skal I bestille billetter online via museets hjemmeside www.levendehistorie.dk – husk også at bestille billetter til børnene. Efterårsbilletten skal fremvises på dagen.
Ét barn kan tage én voksen med på byvandring. Bemærk, der er et begrænset antal pladser.

Grundet den nuværende situation tages der forbehold for ændringer.

Praktisk information
Dansk: Den 14. oktober kl. 10.00.
Tysk: Den 12. oktober kl. 10.00
Mødested: Ved brønden på Ringkøbing Torv.
Pris: 100 kr. inkl. entré til byudstillingen på Dommerkontoret. Børn (0-14 år) gratisØnskes adgang til Ringkøbing Museum betales normal entré. Børn u. 18 år gratis entré i følge m. voksne.

Med Ringkøbing Handelsforenings efterårsbillet kan 1 barn tage 1 voksen med gratis. Billetterne skal bookes online – efterårsbilletten fremvises på dagen
Bemærk, der er et begrænset antal pladser.

Ringkøbing Museum

 

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev