Besøg Lyngvig Fyr og mærk igen suset fra hav og fjord

Besøg Lyngvig Fyr og mærk igen suset fra hav og fjord

Endelig! Efter flere måneders nedlukning kan I igen stå på toppen af Lyngvig Fyr og spejde ud over Ringkøbing Fjord på den ene side, mens I ser bølgerne rulle ind fra Vesterhavet på den anden side.

Vinter er blevet til forår, og mens fyret har holdt øje med sæsonernes skiften, har det med længsel set efter de mange gæster, der har besøgt området ved dets fod. Men nu skal fyret ikke længere vente! Glæd jer til igen at følge den karakteristiske blå vindeltrappe de mange trin op, og lad jer overvælde af udsigten!

Forårsfristelser og finurlige fund i Fyrmesterboligen
Den gamle fyrmesterbolig holder naturligvis også åbent. Her er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Der er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger – det hele emmer af forår, nostalgi og det friske pust fra Vesterhavet.

I Fyrmesterboligens gamle stuer kan I også købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. De mange lækkerier kan I tage med ud og nyde ved de hyggelige bordbænkesæt I finder i området. I er også velkomne til at sætte jer med medbragte picnickurve.

Retningslinier for et besøg i Lyngvig Fyr
Som følge af myndighedernes retningslinier skal der medbringes et såkaldt Coronapas eller en negativ Covid-19 test, som højest må være 72 timer gammel, samt pas, sundhedskort mv. Museet følger de til enhver tid gældende retningslinier for myndighederne.

Vi anbefaler også at man booker en billet inden sit besøg, da der er begrænset adgang/billeter pga. Covid-19.

Praktiske informationer
17. maj – 25. juni er fyrtårnet åbent torsdag, fredag, lørdag & søndag samt helligdage kl. 10-16.
Entré: Voksne kr. 60,-
Børn og unge under 18 år er gratis i selskab med en voksen.

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.
Billetter kan købes online og på stedet.

Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen hvor du finder butik, cafe og udstilling.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev