Dato: 16. september 2019 | 10:00 - 16. september 2019 | 17:00

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne event er passeret.

SØNDERVIG SANDSKULPTURFESTIVAL- ÅRETS TEMA 2019: ”ROBOTTER”

16. september 2019 | 10:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 10:00am on mandag, repeating until 27. October 2019

I år tilbyder den allerede legendariske sandskulpturfestival i Søndervig gæsterne en spændende rejse ind i noget, der allerede er nutid, men i allerhøjeste grad også fremtid.
Der er noget magisk over robotter – hvad kan de, og hvad kan de ikke? Er det mennesker, der styrer robotterne, eller er det omvendt? Vi kender ikke svaret, men årets sandskulpturfestival i Søndervig sætter under alle omstændigheder fokus på netop robotter.

Velkommen til en både god og anderledes oplevelse
De besøgende vil møde en 200 meter lang og 7 meter høj mur suppleret af 10 soloskulpturer, der tilsammen vil bombardere gæsterne med en robotverden, som både imponerer, fascinerer og giver stof til eftertanke! Og nej, robotter er ikke små grønne mænd, der kommer fra Mars. Robotter er den skinbarlige virkelighed både nu og især i fremtiden.
Derfor er årets sandskulpturfestival i Søndervig mere end nogen sinde et eller flere besøg værd – og det siger faktisk ikke så lidt!
På årets sandskulpturfestival vil du nemlig møde en spændende robotverden, som taler til alle sanser – herunder også til eftertanken!Fremtiden er altid et både spændende og lidt nervepirrende tema: Hvad vil der ske, og hvordan kommer vi og vores efterkommere til at forme og leve vores liv? Kom og få en intens oplevelse af den problematik til året sandskulpturfestival i Søndervig for 17. år i træk såmænd. Fordi en succes fortsætter igen og igen og hele tiden med nye aktuelle temaer. I år er det ROBOTTER!

Kom og oplev den kreative proces
Før den officielle åbning er det desuden muligt at kigge forbi festivalpladsen og se de mange skulptører, når de arbejder med deres værker – som de jo kun har 10 dage til at skabe. Fra onsdag den 15. til fredag den 17. maj får man for alvor indsigt i de kreative processer, når de 40 skulptører skulpturerer den 200 m lange og 7 m høje skulpturvæg fuld af motiver fra årets tema.

Plads til alle
Festivalpladsen er meget handicapvenlig, da vi har anlagt stisystemer med mørkt stenmel, så det er nemt at komme rundt på pladsen med fx kørestol og rollator.

Pladsen har egen toiletvogn med flere toiletter samt et let tilgængelig handicaptoilet, bred opkørselsrampe samt pusleplads til de mindste. Det er også muligt at låne kørestol ved billetlugen.

Vi har en skøn sandlegeplads, hvor børn og voksne selv kan afprøve deres kreative evner som sandskulptører…og hvem ved, måske danser de magiske sandskulpturer hånd i hånd efter lukketid, når nattens mørke falder på og månen titter frem.

Grupper over 10 personer
Ved forudbestilling, kan vores dygtige personale, gratis, tilbyde en orientering om sandskulpturernes tilblivelse/opbygning (varighed ca. 20 min.)

Vi ser frem til at modtage Deres bestilling på e-mail til info@sandskulptur.dk, med angivelse af deltagerantal, dato og klokkeslæt for Deres besøg, og De vil herefter modtage en bekræftelse.

Entré: Voksne kr. 60,- og børn kr. 30,- (t.o.m. 11 år). Børn (t.o.m. 4 år) er gratis.

Åbningstider:
15. maj – 31. august hver dag kl. 10.00 – 19.00
1. september – 27. oktober hver dag kl. 10.00 – 17.00

Lodbergsvej 44, Søndervig,
6950 Ringkøbing

Detaljer

Dato:
16. september 2019
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Category:

Sted

Sandskulpturfestival Søndervig
Lodbergsvej 44
Ringkøbing, 6950 Danmark
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev