Dato: 5. september | 10:30 - 5. september | 11:30

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

North Sea Classic 2020

5. september | 10:30 - 11:30

Lørdag den 5. september kl. 10.00 – 12.00 afholdes der tradition tro veteran bil løbet North Sea Classic 2020.

North Sea Classic, er et løb for alle klassiske & Veteran biler og motorcykler. North Sea Classic kan opleves i Ringkøbing by lørdag den 5. september 2020, hvor der kommer godt 50 køretøjer.

Der er ankomst ca. kl.10.00 ad Holstebrovej og de holder i gågaden og ved Torvet ned mod Torvegade.

De forlader byen kl. 11.30 ad Torvegade og kører ud mod Søndervig.

Tilmeldingen åbnes fredag den 1. maj kl. 18.00 – så hold øje med både Facebook og vores hjemmeside  www.n-s-c.dk
– hvor du kan følge nedtællingen.

Adresse:
ProTech Biler
No bygade 15,
6950 Ringkøbing, Denmark

Web: www.n-s-c.dk

Kære alle
Vi havde jo nok håbet på, at forbuddet mod forsamlinger af personer var komme væsentligt højere op, men nej … så det betyder at vi i lyset af dette er nødt til at flytte North Sea Classic 2020 til senere. Vi har i styregruppen drøftet mulighederne for en senere dato, og blevet enige om at flytte arrangementet til lørdag den 5. september, det anser vi som sidste chance for at afvikle løbet i 2020. Der vil formentlig komme en del konfirmationer senere på året, som vi også skal tage hensyn til, der er også sommerferien hen i august, så derfor er datoen også udvalgt med alt dette i tankerne. Sidst men ikke mindst, kommer statsministeren formentlig også med en melding om yderligere åbning af større forsamlinger ugen før den. 31. august.

Skulle at dette fejle, og forsamlinger på mere end 120 personer ikke på dette tidspunkt er tilladt, ja så har vi ikke flere skud i bøssen, og vi vil derfor blive nødsaget til at aflyse løbet 2020 helt. Hvis vi aflyser, får alle naturligvis alle deres penge tilbage.

De personer 50 biler der allerede nu er tilmeldt og har betalt, og som allerede nu, ved de ikke har mulighed for at deltage lørdag den 5. september, bedes henvende sig inden for den næste uges tid, og meddele at de ikke kan deltage lørdag den 5. september. De vil få pengene tilbage inden den 1. juni, efter dette tidspunkt kan vi ikke modtage frameldinger til løbet den 5. september.

De evt. pladser der kan forekomme ved afmeldinger til løbet lørdag den 5. september, vil blive frigivet til andre potentielle ”nye” deltager, som herefter vil få muligheden for at tilmelde sig via den normale tilmelding på www.n-s-c.dk/tilmeld

Med venlig hilsen
Løbsledelsen i North Sea Classic

Detaljer

Dato:
5. september
Tidspunkt:
10:30 - 11:30
Begivenhed Category:

Sted

Torvet Ringkøbing
Ringkøbing, Ringkøbing 6950 Danmark
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev