Dato: 13. november 2018 | 11:00 - 13. november 2018 | 16:00

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne event er passeret.

Lyngvig Fyr I november/december og nytår

13. november 2018 | 11:00 - 16:00

kr.50.

I november og december kan du hver dag kl. 11-16 komme op i fyrtårnet, boltre dig på legepladsen og få varmen i den hyggelige cafe.
Der er dog lidt specielle åbningstider omkring julen.

Lyngvig Fyr er et af områdets mest populære besøgsmål for både lokale og udenlandske gæster. Det er en oplevelse, som i høj grad er et besøg værd året rundt. Her kan I både opleve udstillinger om fyret og de mange strandinger langs den barske “jernkyst”, nyde maden i cafeen, shoppe i museumsbutikken og lade børnene boltre sig på naturlegepladsen eller fornøje sig med med vores gratis skattejagt.

Kom ind i fyrmesterboligen og få varmen
Uanset om man skal op i fyrtårnet og se naturen på vej i vinterdragt eller bare gå en tur på stranden, kan man komme ind i fyrmestergården og få varmen. På første sal kan man blive klogere på historien i udstillingen om Lyngvig Fyr, det danske fyrvæsens 500 års historie og de brutale strandinger langs den barske “jernkyst” og udstillingen om turismen ved Vesterhavet. Nedenunder har caféen et lækkert udvalg af varme drikke, kager og lette frokostretter, som kan nydes i de hyggelige stuer. Gå også en tur rundt i museumsbutikken, der bugner af retrovarer, nostalgisk brugskunst og flotte gamle møbler.

Sjov for familiens yngste
Der en sjov naturlegeplads ved Fyrgården, som udfordrer både store og små. Lad dem boltre sig på naturlegepladsen med det klatreindbydende hvalskelet, den susende svævebane, den sjove rutsjebane og meget mere. I museumsbutikken kan man få udleveret en skattejagt, som på sjov vis tager børnene med rundt i området omkring fyrmesterboligen. Her bliver de klogere på livet ved Lyngvig Fyr i gamle dage og kommer til at udforske fyrets rå naturomgivelser.

September-oktober
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 10-17
Entré fyrtårn 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis ifølge med voksne

November-december
Fyrtårnet – cafe & butik
Alle dage kl. 11-16
Julen: 23.-25. samt den 31. dec. lukket
Pris: Entré fyrtårn 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis ifølge med voksne

Praktisk information
Holmsland Klitvej 109,
6960 Hvide Sande.

 

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tidspunkt:
11:00 - 16:00
Pris:
kr.50.
Begivenhed Category:

Sted

Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvaj 109
Hvide Sande., 6960
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev