Dato: 29. november 2019 | 8:00 - 29. november 2019 | 17:00

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne event er passeret.

Hunde kan blive forkælet i hele november i Søndervig og Hvide Sande

29. november 2019 | 8:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 8:00am on fredag, repeating until 30. November 2019

Hvide Sande og Søndervig sætter fokus på menneskets bedste ven, hunden, i hele november måned.

Søndervig har haft succes med at arrangere “Hundens uge”. Men i år bliver ugen udvidet og forlænget til en hel måned, oplyser Lei Iben Raunow Andersen, destinationsmanager i Holmsland Klit Turistforening.

Feriepartner Hvide Sande, DanWest, Esmark og Westerland deler goodiebags ud med gode tilbud fra Ringkøbing Dyrecenter og Maxi Zoo til alle deres gæster med hund.

Alle ankomster med hund får udleveret et rav-vedhæng til hundehalsbåndet eller til hundesnoren. De udleverede vedhæng er håndlavet i Jyllandsakvariets Kreative Håndværksted. De består en perle eller et vedhæng med hundemotiv samt nogle stykker nordsø-rav fundet på stranden ved Vesterhavet – derfor er hvert vedhæng unikt.

Og trænger hunden til at blive klippet gør Karolines Hundesalon i Velling det med rabat og gratis klip af negle.

Karolines Hundesalon i Velling – 20 % hele november måned og har følgende tilbud
Gratis negleklip- Hundeklip- Hundemassage- Tandbørstning & Behandling af tandsten med ultralyd

Holmsland Klit Turistforening har desuden arrangeret, at fotoshootings af hunde – med mulighed for, at hundeejeren enten at købe billedet eller få det leveret i en tegnet udgave.

Billedet tages der, hvor ejerne ønsker det – onsdage den 6. den 13. den 20. og den 27. nov. står fotografen ved Beach Bowl i Søndervig klokken 13-15. og torsdage den 7. den 14. den 21. og den 28. nov. ved Café Marina i Hvide Sande i tidsrummet klokken 13-15.

Desuden arrangerer Jyllandsakvariet natursafari – selvfølgelig med hunden i centrum. Hver tirsdag i november køres hunde og deres ejere i special-indrettet bus med god plads til hunde fra Hvide Sande til fjord, strand og skov – Baggers Dæmning, stranden i Søndervig og hundeskoven ved Husby Klitplantage.

Med på turen er en guide, der har lege med og viser, hvordan naturens kan bruges til at aktivere hunden på en sjov og naturlig måde.

Billetter til det arrangement kan købes på Jyllandsakvariets hjemmeside.

Detaljer

Dato:
29. november 2019
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Category:
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev