Sandskulptur festival

Sandskulptur festival

En oplevelse uden sidestykke har nu igennem de sidste 13 år rejst sig af sandet i Søndervig. Sandskulpturfestivalen 2016 vil også i år forundre og forbløffe sine mange gæster. 38 kunstnere vil i løbet af bare 4 dage forvandle 8000 ton sand til kunst, inspireret af temaet Afrikas vilde dyr

Kunstnerne begynder deres arbejde den 24. maj for at blive klar til den officielle åbning.. Det er en stor oplevelse  at se kunstnerne arbejde hvorfor festivalen åbner tidligt . Søndervig Sandskulpturfestival har gennem alle årene tiltrukket de dygtigste skulptører og derfor er man garanteret en flot udstilling hvert eneste år.

Sandskulpturfestivalen er for hele familien. De flotte skulpturer og den 200m lange og 7m høje skulpturvæg kan sagtens underholde alle i mange timer. Har man selv lyst til selv at prøve kræfter med sandet er der fri leg i festivalens store sandkasse.

Hele sommerhalvåret fra maj til november byder Sandskulpturfestivalen på en unik oplevelse der vil blive husket af såvel store som små.

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev