WOW-Park

Wow park

Sjov, leg og hyggeligt samvær venter bare 20 min kørsel fra Søndervig.

20 km øst for Søndervig venter der oplevelser for hele familien. Oplevelser højt over jorden, sikkert for alle, i træerne. Man kan klatre, lege, hygge og grine alt det man har lyst til når man først er kommet ind. Børn i alle aldre kan lege mellem trækronerne og hos Wow-Park er man en del af naturen. Det skiftende vejr gør enhver dag i trækronerne til noget ganske særligt, så vær ikke bange for at vælge en regnvejrsdag.

Hos Wow-Park beskriver de sig selv sådan her:

  • EN ANDERLEDES LEGEPARK OPPE I TRÆERNE
  • FAMILIE OG VENNER SAMMEN I NATUREN
  • EN SIKKER SUCCES FOR ALLE BØRN FRA 2-102 ÅR

Men hos Wow-Park synes de det er langt vigtigere hvad deres gæster siger og når man hører det fra gæsterne selv, kan der ikke herske tvivl om at Wow-Park klart er et af de udflugtsmål man bør lægge vejen forbi på en ferie ved Søndervig.

Liv Klakstein:

Et HEEEEEEELT  fantastisk sted!!!Kan kun sige:”PRØV DET!!!!☺

Hanne Kloster: 

“Virkelig god naturoplevelse. Elsker det rå look parken har – noget det kan holde i længden i naturen. Alletiders legeplads, hvor børn og forældre rigtigt kan få rørt sig. Træt på den fede måde efter besøg hos jer!

Clara Jahn:

Fantastisk sted! Vi havde en dejlig dag igår! Alt gik op i leg, aktivitet og kreativ udfoldelse. Ingen plagen om noget (udover at mor her skulle lege med)  Mine børn elskede alt lige fra troldehulen til træhytterne. Og nårh jo, i bilen på vej hjem blev der så plaget om at vi skal afsted igen  og ja, DET skal vi!

Spis den medbragte frokost i træernes skygge eller køb pølser og hotdogs i kan grille på Wow-Parks grillpladser. Det er også muligt at spise indenfor i den hyggelige gamle kostald.

Åbningstider

Mandag:

Lukket

Tirsdag:

10-17

Onsdag:

10-17

Torsdag:

Lukket

Fredag:

Lukket

Lørdag:

10-17

Søndag:

10-17

Lukket 27 Oktober 2016 til 21. Marts 2017

Fakta

WOW-Park
Løvstrupvej 1,
6900 Skjern

Tlf. 23291130

Hjemmeside: www.wowpark.dk/

Facebook: Link

Indehaver: Aage og Jacob Hindhede

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev